SURFdrive genomineerd voor Computable award

29 JAN 2015

SURFdrive is genomineerd voor de Computable Award voor ICT-project in het onderwijs. SURF biedt de veilige persoonlijke cloudopslagdienst SURFdrive die in nauwe samenwerking met de CvDUR (ICT-directeuren van de universiteiten) is ontwikkeld. Universiteit Utrecht en SURF verzorgen samen een presentatie om het project toe te lichten.

Presentatie van het ICT-project

Vrijdag 30 januari presenteren 10 genomineerde onderwijsinstellingen hun innovatieproject tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in Media Plaza in Jaarbeurs in Utrecht. Universiteit Utrecht (UU) en SURF presenteren samen over de totstandkoming van SURFdrive en de implementatie en ervaringen bij de UU.

Wie wint de Computable Award?

Een jury, bestaande uit specialisten op het gebied van ict en onderwijs, bepalen morgen welke 5 van de 10 projecten genomineerd worden in de categorie ICT-project van het jaar in het onderwijs. De uiteindelijke winnaar van deze ICT-vakprijs wordt op 3 november 2015 in de Utrechtse Jaarbeurs bekend gemaakt tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards.

Meer informatie

Laatste wijziging op 29 jan 2015