Tutorials helpen gebruikers bij praktische SURFdrive-vragen

27 JAN 2016

3 videotutorials bieden (extra) uitleg aan SURFdrive-gebruikers over veelgebruikte functionaliteiten van SURFdrive. In de korte filmpjes krijgen gebruikers antwoord op praktische vragen over de webomgeving, over het delen van bestanden en mappen en over synchronisatie met de SURFdrive-client.

Praktische vragen over SURFdrive

Hoe kan ik een bestand delen met een externe? Hoe vind ik een andere SURFdrive gebruiker? En hoe kan ik – ook offline – bij mijn bestanden? Om SURFdrive-gebruikers te helpen met deze praktische vragen, zijn 3 tutorials gemaakt over het gebruik van SURFdrive.

In de korte video’s wordt uitleg gegeven over:

  • de webomgeving van SURFdrive
  • het delen van bestanden met SURFdrive-gebruikers en met externen
  • het synchroniseren van bestanden en mappen met de SURFdrive client

De belangrijkste punten uit deze video’s zijn opgenomen in een quickstart-handleiding. De tutorials en quickstart-handleiding zijn zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar.

SURFdrive intern promoten

De tutorials en quickstart-handleiding kunt u gebruiken om SURFdrive binnen uw instelling te promoten. Hiervoor biedt SURF ook een communicatiekit aan, met kant-en-klare communicatiemiddelen om een SURFdrive-campagne uit te rollen binnen uw eigen organisatie. Deze communicatiekit is gratis beschikbaar voor deelnemende instellingen. Mail naar info@surfdrive.nl voor toegang tot de communicatiekit.

Meer informatie

Laatste wijziging op 28 jan 2016