SURFdrive-dienstverlening hersteld

07 JUN 2016

De dienstverlening van SURFdrive is dinsdagochtend 7 juni hersteld. Naast de webomgeving, zijn ook de sync clients weer beschikbaar. Veel van de data is teruggehaald. Er bestaat een kans dat bepaalde gebruikers nu nog een deel van hun data missen.

Update SURFdrive

Sinds dinsdagochtend 7 juni zijn de sync clients van SURFdrive weer online. De sync clients waren tijdelijk offline in verband met een storing. Voor een aantal gebruikers is data uit de back-up teruggehaald. Er bestaat nog steeds een kans dat bepaalde gebruikers een deel van hun data missen, of dat zij de laatste versie van documenten missen. Dit geldt alleen voor data die tussen woensdag 1 juni 18:00 uur en vrijdag 3 juni 23:30 juni is aangemaakt en/of gewijzigd.

Contact

We kijken welke gebruikers getroffen zijn, en wat de oorzaak is van deze storing. Mis je data? Geef de bestandsnamen door aan de helpdesk van je instelling. De helpdesk helpt je verder. Vragen of meer informatie over de storing? Mail naar info@surfdrive.nl. Nogmaals onze excuses voor de veroorzaakte overlast.

Laatste wijziging op 08 aug 2016